Over Joris Koopt

Bouwen aan een aangename leefomgeving —

Joris Koopt staat voor meer dan twintig jaar ervaring in de aankoop, renovatie en herbestemming van oude gebouwen, haalbaarheidsstudies en projectgronden voor nieuwbouw. Samen creëren we projecten die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Projecten die een absolute meerwaarde vormen voor de bewoners, de gebruikers én de buurt. We geloven er rotsvast in dat kwalitatief vastgoed leidt tot een mooiere stad en een aangenamere leefomgeving. Daarvoor doen we het. Elke dag opnieuw.

Joris Koopt geeft oude panden een mooie toekomst

“Niet telkens een nieuwe start, maar wel stap voor stap verbeteren. Afscheid nemen van wat verkeerd is en kwalitatieve elementen toevoegen.”

Joris Koopt is sterk verankerd in Antwerpen. We zijn specialisten in couleur locale. Die uitgebreide kennis van onze stad vertaalt zich in onze manier van werken.

Kennis en creativiteit, kapitaal en ervaring. Het zijn de bouwstenen van onze werking. We specialiseren ons in aankoop, renovaties, haalbaarheidstudies, herbestemmingen, uitbreidingen en projectgronden voor nieuwbouw.

Integriteit loopt als een rode draad door ons verhaal.

Partners voor een mooier, kwalitatiever Antwerpen.

 

Tine, Olivier en Joris

Contacteer Joris Koopt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.