Wij kopen oude gebouwen en geven ze een mooie toekomst.

Joris Koopt staat voor meer dan twintig jaar ervaring in de aankoop, renovatie en herbestemming van oude gebouwen, haalbaarheidsstudies en projectgronden voor nieuwbouw. Samen creëren we projecten die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Projecten die een absolute meerwaarde vormen voor de bewoners, de gebruikers én de buurt. We geloven er rotsvast in dat kwalitatief vastgoed leidt tot een mooiere stad en een aangenamere leefomgeving. Daarvoor doen we het. Elke dag opnieuw.

Weet u een gebouw te koop of hebt u een gouden tip?

Laat het ons weten en wij zorgen voor een professionele en integere opvolging op de manier die u verkiest.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer dan 20 jaar ervaring, dat merkt u meteen

We maken van oude, vervallen gebouwen opnieuw echte eye-catchers. We focussen ons op Antwerpen en de ruime regio daarrond. We geloven rotsvast in onze stad en in deze regio.

Bij Joris Koopt staat professionalisme en integriteit centraal. Niet kopen om te kopen, niet bouwen om te bouwen. Daarom staan we er twee decennia later nog steeds. Sterker dan ooit. Want een correcte service doorstaat de tand des tijds.

Een aantal van onze realisaties

Bekijk alles

Molenstraat 78

Harmonie

Deze fantastische penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van dit gebouw in de Harmoniewijk en zal casco afgewerkt worden. Er is een mogelijkheid tot het creëren van twee à drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtige, ruime woonkamer met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. Aan de achterzijde is er een mogelijkheid tot het aanleggen van een terras van 30m² waarvan een stukje overdekt is.
Meer lezen

De Burletlaan 105

Wilrijk

Dit karaktervolle gebouw in de zeer populaire Elsdonkwijk uit 1928 kochten we van de sociale huisvestingsmaatschappij. Het gebouw was volledig verkommerd en absoluut onbewoonbaar. Een complexe, ingrijpende verbouwing later, geldt het nu als een schoolvoorbeeld van opwaardering.
Meer lezen

Generaal Eisenhowerlei 60

Intra Muros

In de Generaal Eisenhowerlei staan prachtige herenhuizen, waarvan de oudste dateren van 1907. Dit pand was doorheen de jaren in verval geraakt, maar barstte van het potentieel. Tussen de scheidingsmuren achteraan maakten we grote terrassen die een grote meerwaarde creëren. Dit is uitzonderlijk omdat zulke verbouwingen zelden vergund worden.
Meer lezen

Wie is Joris Koopt?

Joris Koopt is sterk verankerd in Antwerpen. We zijn specialisten in couleur locale. Die uitgebreide kennis van onze stad vertaalt zich in onze manier van werken die zich kenmerkt door inzicht, integriteit en professionalisme.

Meer lezen

Waarom kiezen voor Joris Koopt?

Professionele en integere opvolging

De aankoop en renovatie van vastgoed is een serieuze bezigheid. Bij Joris Koopt maken we het verschil door onze professionele en doordachte aanpak.

Deskundig advies en 20 jaar ervaring

De voorbije 20 jaar hebben ons heel wat bijgebracht. We konden ons bij Joris Koopt geen betere leerschool voorstellen. Die ervaring brengen we mee aan tafel. Bij elk project.

Bereikbaar en easy to work with

Bij Joris Koopt denken we niet in 9-to-5-termen. Wij staan klaar wanneer u voelt dat het juiste moment om aan tafel te zitten, is aangekomen.

Partners in vastgoed

Joris Koopt gelooft in vastgoedmakelaars. Het vermarkten van een pand en het tot bij de juiste personen brengen, dat is specialistenwerk. Antwerpen bulkt van het vastgoedtalent. Bij Joris Koopt kijken we terug op heel wat succesvolle samenwerkingen en we kijken met nog meer plezier uit naar toekomstige projecten die we samen kunnen realiseren.

Contacteer Joris Koopt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.