Vastgoedprojecten in Antwerpen

Expertise en integriteit —

Het juiste project definiëren we als de correcte inplanting op de correcte plek en daar is expertise en integriteit voor nodig. Wat is het karakter van de buurt, wie woont er en wat zijn de evoluties doorheen de jaren? Op die vragen zoeken we een antwoord alvorens we aan de slag gaan. Renovatie of nieuwbouw, een herenhuis opdelen in appartementen of een handelsruimte voorzien op het gelijkvloers? Al die fundamentele keuzes bepalen of een vastgoedproject in Antwerpen succesvol is of niet. Joris Koopt zoekt een antwoord op die vragen en ontwikkelt projecten die kloppen.

Het juiste project in de juiste buurt

Het Zuid, de Tentoonstellingswijk of Schilde. Elke wijk, elk district en elke gemeente heeft een eigen karakter. Als volbloed Antwerpenaren kennen we onze geschiedenis en weten we welke vastgoedprojecten goed scoren op een specifieke plek. Die lokale verankering leidt tot succesvolle projecten die oude, vervallen stukjes Antwerpen omtoveren tot plekken waar mensen willen leven, studeren en ondernemen.

Vastgoed is rekenwerk

Alle parameters moeten kloppen, van de grondprijs tot de uiteindelijke verkoopprijs. Een perfecte balans maakt dat een vastgoedproject uiteindelijk de juiste personen bereikt. Keuzes worden bewust gemaakt, rekeninghoudend met hun impact op het bouwproces, de bouwkosten en uiteindelijk de vraagprijs. De voorbije twaalf jaar hebben we die oefening talloze keren gemaakt en het resultaat spreekt voor zich.

Vastgoedpartners

Joris Koopt gelooft in vastgoedmakelaars. Het vermarkten van een pand en het tot bij de juiste personen brengen, dat is specialistenwerk. Antwerpen bulkt van het vastgoedtalent. Bij Joris Koopt kijken we terug op heel wat succesvolle samenwerkingen en we kijken met nog meer plezier uit naar toekomstige projecten die we samen kunnen realiseren.

Realisaties

bekijk alles
Te koop

Molenstraat 78

Harmonie

Deze fantastische penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van dit gebouw in de Harmoniewijk en zal casco afgewerkt worden. Er is een mogelijkheid tot het creëren van twee à drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtige, ruime woonkamer met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. Aan de achterzijde is er een mogelijkheid tot het aanleggen van een terras van 30m² waarvan een stukje overdekt is.
Meer lezen
Verkocht

De Burletlaan 105

Wilrijk

Dit karaktervolle gebouw in de zeer populaire Elsdonkwijk uit 1928 kochten we van de sociale huisvestingsmaatschappij. Het gebouw was volledig verkommerd en absoluut onbewoonbaar. Een complexe, ingrijpende verbouwing later, geldt het nu als een schoolvoorbeeld van opwaardering.
Meer lezen
Verkocht

Generaal Eisenhowerlei 60

Intra Muros

In de Generaal Eisenhowerlei staan prachtige herenhuizen, waarvan de oudste dateren van 1907. Dit pand was doorheen de jaren in verval geraakt, maar barstte van het potentieel. Tussen de scheidingsmuren achteraan maakten we grote terrassen die een grote meerwaarde creëren. Dit is uitzonderlijk omdat zulke verbouwingen zelden vergund worden.
Meer lezen

Contacteer Joris Koopt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.