Samen werken we aan een mooier, kwalitatiever Antwerpen

DEEL DEZE BLOG -

Joris Koopt | LinkedIn Joris Koopt | Facebook

Ontdek ons boek ‘Liefde voor vastgoed’

Valentijn komt eraan! Bij Joris Koopt vonden we dat het uitgelezen moment om ons eerste boek voor te stellen. We gaven het de gepaste titel ‘Liefde voor vastgoed’ en we bundelden meer dan 20 jaar aan fantastische projecten in en rond Antwerpen in dit 144 pagina’s tellend boek. A trip down memory lane, zeker, maar vooral een blijk van veel goesting in de toekomst. Ons verhaal begint pas.

We geven niet alleen een overview van de mooiste projecten, we zien het vooral als een dank naar onze fantastische vastgoedpartners. Samen werken we aan hetzelfde: een mooier, kwalitatiever Antwerpen.

De digitale versie van ons boek kun je hier bekijken:

Contacteer Joris Koopt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.